Termeni & conditii

 

PsiExpert pune la dispozitia clientilor, in forma unui serviciu, posibilitatea cumpararii de cursuri si documente in domeniul psihologiei

Toate documentele/materialele de pe site sunt arhivate in format zip. La achizitia unui document, clientul primeste un fisier .zip, care contine documentul achizitionat, iar in unele cazuri şi alte fişiere legate de documentul respectiv (pps, xls, jpg, etc.).

Documentele se achizitioneaza prin plata cu cardul online prin intermediul procesatorului de plati Mobilpay.

In pagina de prezentare a documentului exista o fotografie cu ce anume contine documentul.

Clientul intelege faptul ca pagina de prezentare a unui document are titlu informativ. Se recomanda clientilor sa contacteze un administrator al paginii pentru a cere mai multe detalii despre continutul unui document inainte de a cumpara.

Clientul care achizitioneaza un document are obligatia sa il foloseasca doar pentru uz personal (pentru a se documenta/informa) şi intelege şi este de acord ca nu are drept de autor/proprietate asupra documentului sau continutului acestuia.

Nici un client nu are dreptul de a folosi un document sau parti din continutul acestuia pentru obtinerea de bunuri sau foloase, pentru prezentarea catre un tert drept un document propriu sau pentru postarea documentului in cadrul altui site fara acordul prealabil al detinatorului drepturilor de proprietate asupra documentului (PsiExpert.ro).

Mai mult, este interzisa copierea, reproducerea, transmiterea, publicarea, vanzarea partiala, integrala sau modificata a materialelor achizitionate sau a oricarei parti ale acestora.

Clientii inteleg si sunt de acord ca PsiExpert nu le furnizeaza/transfera drepturi de proprietate asupra documentelor/materialelor/textelor/informatiilor electronice sau asupra continutului acestora.

Politica PsiExpert este de a respecta toate legile privitoare la proprietatea intelectuala si doreste sa fie instiintat despre orice incalcare a acestora.

Toti clientii inteleg si sunt de acord ca au obligatia sa respecte drepturile de proprietate ale oricarei persoane (fizice sau juridice) conform legii 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe.

Pentru modulele de practica psihologica, este necesar sa completati formularul de inscriere cu datele dvs. si/sau sa trimiteti pe e-mail la office@psiexpert.ro numele dvs. complet, denumirea facultatii, anul de studiu si adresa unde doriti sa va fie expediata adeverinta de practica.

Pentru cursuri si workshop-uri, este necesar sa completati formularul de inscriere cu datele dvs. si/sau sa trimiteti pe e-mail la office@psiexpert.ro numele dvs. complet, denumirea facultatii, anul de studiu si adresa unde doriti sa va fie expediata cerificatul de absolvire al cursului.

Informatii suplimentare

Cine e online

Momentan este 1 vizitator online.
Adresa dvs. IP este: 44.192.254.246
Copyright © 2021 PsiExpert. Powered by Zen Cart
Mobilpay