Psihoterapie online

Având în vedere contextul actual al pandemiei de coronavirus și dorind să economisim timpul dvs., evitând deplasările, vă propunem un nou serviciu de psihoterapie online - simplu, eficient și convenabil, astfel încât să puteți beneficia de servicii profesionale de psihoterapie din confortul casei dvs,

Psihoterapia online se caracterizează printr-o mai mare flexibilitate, concentrându-se pe nevoile dvs. și oferă avantajul că poate fi accesată de oriunde - de acasă, de la birou sau din vacanță.

Serviciile de psihoterapie online sunt oferite prin intermediul Skype sau telefonic, prin Whatsapp, ambele aplicații făcând posibilă comunicarea audio și video.

Dintre avantajele psihoterapiei online, menționăm:

  • economie de timp, astfel încât clienții nu mai trebuie să se deplaseze la cabinet și nu mai consumă timp (și nu se mai enervează) căutând loc de parcare.
  • accesarea serviciului de oriunde din țară sau din străinătate, opțiunile nemaifiind limitate la cabinetele din zona geografică unde locuiește clientul. Este nevoie doar de un computer sau un telefon, conexiune la internet şi instalarea Skype sau Whatsapp.
  • existența unor opțiuni mai variate pentru programarea şedinţei de terapie (dimineaţa sau seara).
  • disponibilitatea psihoterapiei online și pentru persoanele care nu se pot deplasa sin diverse motive, psihologice (de exemplu, agorafobie) sau fizice.

Probleme posibile care pot interveni:

  • distragerile ocazionate de alte persoane cu care locuiește clientul sau apeluri telefonice primite - pentru a păstra confidenţialitatea informațiilor pe care le împărtășiți în cursul terapiei și pentru a nu vă pierde continuitatea ideilor, asigurați-vă că nu sunteți deranjat pe durata unei ședinței. Unele întreruperi sunt inevitabile și normale, dar este recomandabilă reducerea acestora cât mai mult posibil.
  • procesul de cunoaștere reciprocă și de construire a încrederii în terapie și în terapeut pot să dureze mai mult când terapia se desfășoară online.
  • pot apărea blocaje tehnice ale computerului, telefonului sau aplicației. Dacă problemele persistă, ședința de terapie poate fi amânată pentru o dată ulterioară.
  • acest tip de psihoterapie nu poate fi utilizat în cazul unor tulburări severe.

Regulile de confidențialitate pentru psiholog sunt aceleași în cazul psihoterapiei online ca și în cazul psihoterapiei desfășurate în cabinet.

Durata unei ședințe este de 50 de minute.

Prețul unei ședințe de psihoterapie online este de 150 RON.

Programarea pentru o ședință de psihoterapie se realizează prin trimiterea unui mesaj la office@psiexpert.ro sau telefonic la 0787.432.712, urmând a vă fi trimise datele contului în care să efectuați plata ședinței, înainte de desfășurarea acesteia.

Este necesar să se respecte ora la care a fost stabilită ședința de psihoterapie, la fel ca în  cazul consultaţiilor psihologice în cabinet.

Rezultatele obținute prin psihoterapia online sunt similare celor obținute față în față, deoarece online se asigură un context asemănător, datorită mijloacelor audio-video.

Informatii suplimentare

Cine e online

Momentan este 1 vizitator online.
Adresa dvs. IP este: 44.192.254.246
Copyright © 2021 PsiExpert. Powered by Zen Cart
Mobilpay2